Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in D:\WEB\kronetanken.dk\www\templates\kronetanken.dk\index.php on line 58
D:\WEB\kronetanken.dk\wwwArray ( [option] => com_content [view] => article [id] => 954:mor-hvor-kommer-pengen-fra [catid] => 76 [Itemid] => 112 )
Mor, hvor kommer pengene fra? Notice: Undefined variable: body in D:\WEB\kronetanken.dk\www\budget\getSession.php on line 7 Notice: Undefined variable: a in D:\WEB\kronetanken.dk\www\budget\getSession.php on line 48 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\WEB\kronetanken.dk\www\budget\getuser.php on line 18 Notice: Undefined index: userid in D:\WEB\kronetanken.dk\www\budget\getuser.php on line 308 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\WEB\kronetanken.dk\www\budget\getuser.php on line 316

Mor, hvor kommer pengene fra?

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 5.00 (1 Vote)

pige

Vores ekspert psykolog Jesper Lundberg fortæller at din økonomiske adfærd giver du videre til dine børn! – tænk godt over hvordan du bruger og taler om penge.

 

Du lærer dit barn god opførsel, viden om sund mad og værdien af at dyrke sport, men hvorfor lærer du ikke dit barn hvad en sund økonomi er?

 

 

Vi syntes det er vigtigt at børn lærer hvor pengene kommer fra, hvilken værdi de har samt hvordan de kan anvendes på andet end legetøj.

 

I vores budgetmodel har vi givet dit barn sin egen lille del af det samlede budget. Det kan nemt gøres til en leg sammen at lave på budgettet.

 

For de lidt mindre børn som endnu ikke kan være med til at lave et budget er der nu mulighed for at spille et spil gratis på nettet som giver de 5 – 9 årige en forståelse for hvad penge er.

 

Spillet handler om opsparing, prioritering af penge, værdien af penge og viden om hvor pengene kommer fra. Foruden spillet er der nogle samtaleark og cases som giver dig god mulighed for at tale med dit barn om de enkelte områder.

 

Vi opfordrer til at du udskriver samtale- og arbejdsarkene og forbereder dig på spillet.

 

Hvis dit barn ikke finder spillet interessant bør du vente til det bliver lidt ældre, det vigtigste er at det er en sjov og god oplevelse som forbindes med indlæring af økonomi.

 

Kom i gang nu! – gå ind på pengeby.dk

Du har ikke rettigheder til at skrive kommentarer. Log venligst ind.