Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in D:\WEB\kronetanken.dk\www\templates\kronetanken.dk\index.php on line 58
D:\WEB\kronetanken.dk\wwwArray ( [option] => com_content [view] => article [id] => 201 [Itemid] => 162 )
Betingelser Notice: Undefined variable: body in D:\WEB\kronetanken.dk\www\budget\getSession.php on line 7 Notice: Undefined variable: a in D:\WEB\kronetanken.dk\www\budget\getSession.php on line 48 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\WEB\kronetanken.dk\www\budget\getuser.php on line 18 Notice: Undefined index: userid in D:\WEB\kronetanken.dk\www\budget\getuser.php on line 308 Warning: Invalid argument supplied for foreach() in D:\WEB\kronetanken.dk\www\budget\getuser.php on line 316

Betingelser

1 1 1 1 1 1 1 1 1 1

Velkommen til Kronetanken.dk, hvor du kan forbedre din økonomi og samtidig være anonym over for andre brugere efter ønske. Din brug af Kronetanken.dk forudsætter, at du accepterer vores regler og betingelser, som vi redegør for herunder. Hvis du skulle finde noget i disse betingelser, som du ikke kan acceptere, skal du forlade internetsiden ved at lukke din browser.

 

BETINGELSER FOR BRUG OG ORDREINDGÅELSE

 

1. Generelle oplysninger og informationer på denne internetside må ikke bruges i stedet for egentlig professionel rådgivning. Artiklerne er af generel karakter, som ikke kan erstatte fagpersoners individuelle råd og vejledning. Har du økonomiske eller juridiske spørgsmål, skal dette foregå i en direkte to-vejs-dialog med økonom eller anden professionel rådgiver.

 

2. Hverken Kronetanken.dk, vores ekspertpanel, forfattere eller andre bidragydere til generelt materiale her på internetsiden kan direkte eller indirekte gøres ansvarlige for eventuelle konsekvenser af anvendelsen af generelle oplysninger og informationer.

 

3. Alle rettigheder til indhold på internetsiden tilhører Kronetanken.dk eller vore samarbejdspartnere og må ikke kopieres, sælges, distribueres eller gengives uden skriftlig tilladelse. Det er dog tilladt for private brugere at printe materialet ud til egen ikke-forretningsmæssig brug, såfremt du ikke redigerer i stoffet, ligesom du samtidig skal printe vores brugerbetingelser og vedhæfte dem, så der ikke er tvivl om betingelserne for brug af materialet over for alle, der måtte komme i berøring med det.

 

4. Ved tilmelding til Kronetanken.dk oplyser du en række personlige informationer. Når du tager internetsiden i brug, forudsætter vi, at du accepterer vore retningslinjer for behandling af personlige oplysninger. Du er indforstået med, at vi anvender disse i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du kan læse vore retningslinjer, samtykkeerklæringen og fortrolighed.

 

5. Du må ikke oprette profiler i andres navn. Du må heller ikke udgive dig for en anden eller bruge urigtige data, når du sender meddelelser på Krontetanken.dk. Profilnavn samt password er personlige og må ikke videregives til andre. God opførsel er vigtigt for os og forventes af vore brugere. Vi kan dog ikke påtage os ansvaret for kommunikation eller materiale, som brugerne sender til hinanden.

 

Samtykkeerklæringen og fortrolighed

 

a. Vi ønsker at beskytte dit privatliv mest muligt og har derfor fastsat et sæt regler for behandling af dine personlige data, som du skal acceptere, inden du tager internetsiden i brug:

 

b. Når du registrerer dig, sker der en registrering af de personlige oplysninger, som du angiver i en lukket database hos os. Disse oplysninger gemmes fra det øjeblik, du registrerer dig. Hvis du ved registreringen beder om at få tilsendt løbende information om vores aktiviteter, giver du os ret til at fremsende dig nyheder eller relevante tilbud. Du kan på ethvert tidspunkt udmelde sig selv online under "Din økonomi", hvis du ønsker det. Vi forbeholder os ret til at skrive og maile til alle abonnenter med oplysninger, der er relevante i forhold til abonnementet eller med gode tilbud fra vore samarbejdspartnere.

 

c. Du kan på internetsiden skrive i både din dagbog og i den åbne debat. Du har selv ansvaret for, hvad du skriver i et åbent rum og kan blive gjort ansvarlig for det og skal således overholde gældende lovgivning. Vi forbeholder os ret til at fjerne indlæg uden varsel. Du kan hjælpe os med at holde en ordentlig tone ved at gøre os opmærksom på indlæg, der strider mod god skik og brug. Du kan indrapportere misbrug af internetsiden på denne mail-adresse: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

 

Vi videregiver ikke personoplysninger til udenforstående tredjepart uden, at du udtrykkeligt har givet tilladelse til det. Oplysningerne opbevares i ti år. Dit abonnement fortsætter, indtil det opsiges jf. ovenstående vilkår.

 

f. Dine data kan på overordnet aggregeret (opsamlet) og anonymt niveau indgå i undersøgelser med henblik på statistik, forskning eller tendensvurderinger. Men dine personhenførbare personlige data vil i de tilfælde være fjernet, med mindre du har givet os tilladelse til andet.

 

g. Kronetanken.dk og vore samarbejdspartners internetsider anvender den teknologi, der kaldes "cookies", der kan gemme dine login-oplysninger og andre data fra gang til gang, du besøger os. En cookie er en lille fil, som vi lægger på din computer.

 

h. Dine oplysninger lagres i et datamiljø, der er så sikkert, som det efter rimelighedens grænser lader sig gøre. Selvom vi forsøger at beskytte dine data, kan vi ikke garantere 100 % for ukrænkelig sikkerhed. Vi kan heller ikke garantere for følgerne af eventuelt brud på dette, og vi kan på ingen måde stilles til ansvar for dette.

 

i. Vi kan til enhver tid ændre i disse betingelser. Sker det, vil det kunne ses på internetsiden. Vi kan kun bruge dine data på den måde, som du har godkendt på det tidspunkt, du opgav oplysningerne. De er kun omfattet af de betingelser, som var gældende på det tidspunkt, hvor du godkendte dem.

 

j. Straks når du har tegnet abonnement online som fuldgyldigt abonnement, modtager du en ordrebekræftelse med et ordrenummer, som du bør gemme til eventuelt senere brug.

 

 

k. Hvis du af en eller anden grund ikke skulle komme ind straks efter registrering eller på anden måde oplever problemer med adgangen til abonnementsområdet, er det vigtigt, at du henvender dig til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. umiddelbart efter, at du har erfaret problemet, og detaljeret beskriver dit problem over for os. Husk at inkludere relevant information, enten ordrenummer eller brugernavn.

 

l. Som abonnent af Kronetanken.dk opnår du en række fordele og privilegier straks fra det øjeblik, du har adgang til funktioner på abonnementsinternetsiden. 

 

m. Denne tjeneste vejleder kun personer over 18 år, og man må ikke udgive sig for en anden person eller opgive urigtige data.

 

Du har ikke rettigheder til at skrive kommentarer. Log venligst ind.